В ліфті Всесвітнього торгівельного центру Нью-Йорка покажуть історію Манхеттена у 3D. Фото

— 22 квітня 2015, 15:45

Як повідомляє The New York Times, протягом 47-ми секундного підйому до 102-ого поверху, тривимірні покадрові панорами розгортатимуться на трьох стінах кабіни ліфту.

У кожній кабіні розташовані 75-ти дюймові монітори з високою роздільною здатністю, аби складалося враження, що все відбувається за склом. По мірі того, як піднімається кабіна, ведеться історична хронологія.

Так, на початку здається, що кабіна розпочинає свій рух з-під землі, а потім виринає з болота. Це нагадає відвідувачам, що місце торгового центру, на початку було під водою.

Фото Reuben Hernandez для The New York Times

Наприклад, після того, як кабіна проходить позначку 250 футів, вона "опиняється" у 1760-ому році, за часів британської колоніальної епохи. На горизонті з'являється Церква Святого Павла. По мірі того, як піднімається кабіна, змінюються історичні картинки на її екранах. Чим вище поверх - тим ближче сьогодення.

Манхеттен у 1779-ому році

Відео включатиме і трансляцію подій 11-го вересня. За словами представника компанії-оператора тривимірної обсерваторії, подія (11 вересня - авт.) є ключовою частиною історії і вони не збиралися ігнорувати її.

Та сама зона у 2008-ому році

Реклама:

Головне сьогодні