Інсайд від Apple: яким буде iPhone 6S. Фото

— 1 липня 2015, 16:40

У травні повідомлялося, що нова лінія смартфонів дебютуватиме цієї осені із сенсорним екраном "Force Touch", що визначатиме силу натискання на дисплей. Нині джерело, знайоме із ситуацією у компанії, поділилося першими світлинами нового iPhone S, де можна роздивитися зовнішній металевий корпус смартфону, пише 9to5mac.com.

Як і очікувалося, наступне покоління iPhone матимет дизайн ідентичний iPhone 6. Зображення не надають помітних зовнішніх змін. Навіть кольорова гамма лишається такою ж. Джерело також додає, що немає і різниці у товщині і довжині апарату. Або ж вона настільки незначна, що її важко помітити.

Незважаючи на ідентичну зовнішність, експерти фіксують безліч змін всередині гаджету, особливо у точках кріплення нової материнської плати та компонентів телефону.


Чутки про те, що iPhone6 S отримає камеру із подвійною системою лінз спростовують лише три отвори на задній частині кришки, призначені для камери, мікрофону та LED-спалаху.


Apple нещодавно подала патентну заявку на метод, який покликаний приховати антенні лінії на задній частині смартфону. Якщо ще щось не зміниться у наявному новому корпусі, ті лінії збережуть своє існування на корпусі оновленого iPhone 6.

Нижня конструкція задньої панелі iPhone6 S - така ж як і попередня модель. Та сама кількість отворів для динаміків, ідентичне розташування отворів для навушників, мікрофон та спалах. Це має стати гарною новиною для виробників аксесуарів, яким не доведеться турбуватися про реорганізацію своїх продуктів, призначених для iPhone 6.

Реклама:

Головне сьогодні