Prometheus і Дерслужба зайнятості безкоштовно навчатимуть 200 тисяч безробітних

— 1 вересня 2016, 11:30

Безкоштовний доступ до навчання від провідних українських та закордонних вишів отримають понад 200 тисяч безробітних, які щорічно звертаються до служби, а також 12 тисячам співробітників самої організації.

"Щорічно послуги з навчання та перенавчання у службі зайнятості отримує до 200 000 шукачів роботи, і я думаю, кожен із цих людей охоче долучиться до онлайн-курсів. При цьому, щороку до служби зайнятості звертається понад 1,4 млн осіб і тому, я думаю, що кількість охочих пройти онлайн-курси буде вимірюватись сотнями тисяч", – зазначив заступник голови Державної служби зайнятості Сергій Кравченко.

[L]Відтепер клієнти та співробітники усіх 560 державних центрів зайнятості будуть безкоштовно навчатися програмуванню завдяки онлайн-курсам Гарвардського університету та КПІ, підприємництву і створенню стартапів на курсах викладачів Стенфорду та Києво-Могилянської бізнес школи.

Завдяки партнерству неприбуткової освітньої платформи Prometheus та Дерслужби зайнятості це стане можливим без витрат із державного бюджету.

Реклама:

Головне сьогодні