Берлін визнано найбільш дружнім містом для подорожей родиною

— 28 серпня 2014, 10:45

Такими є результати опитування, проведеного на сайті з оренди житла House Trip, яке цитує The Independent.

Серед факторів оцінки, бралася до уваги кількість сімейних галерей і музеїв, безпека, забруднення та злочинність.

Піренейський півострів також здобув високих оцінок. Зокрема, Валенсія, Лісабон та Мадрид посіли другу, четверту та п'яту сходинку відповідно. Третє місце дісталося Будапештові.

В ході опитування з'ясувалося, що найнижчий рівень злочинності - у Валенсії. Берлін за станом злочинності другий, але перший за найнижчим рівнем забруднення.

В цих містах популярними стають тури вихідного дня, які підходять для будь-якого віку. Батьки можуть взяти дітей на екскурсію, а потім пройтися до парку, де є велика кількість ресторанів та театрів на вибір.

Вартість туру може стати вирішальною, коли йдеться про те, чи брати з собою дітей. Тож не дивно, що багато сімей обирають більш економічні способи залишатися за кордоном.

1. Берлін

Тут є багато парків і пам'яток, які можна роздивитися на пішохідних екскурсіях. Варто піднятися до купола Рейхстагу та помилуватися панорамним видом на місто.

Тут і далі фото з Flickr (by zoetnet)

2. Валенсія

Третє за величиною місто Іспанії виявилося найбезпечнішим. Стародавній центр багатий на середньовічні церкви і собори. Одним із найцікавіших місць є інтерактивний музей науки та океанографічний парк під відкритим небом.

(by Coldpix MORE-OFF-THAN-ON)

3. Будапешт

Столиця Угорщини є найдешевшим містом для відвідин, тим не менше тут є численні чудові готелі, ресторани та традиційні кав'ярні. Замок Буда і будівля парламенту - дві найбільші пам'ятки міста.

(by Moyan Brenn)

4. Лісабон

Подорож до Лісабона - це випробування архітектурою, наповненою мавританським впливом та традиційними континентальними європейськими стилями.

(by kadege59)

5. Мадрид

Мадрид може запропонувати найкращі музеї і галереї. В центрі міста знаходиться Королівський палац, як символ могутності і багатства колишніх монархів.

(by Antoniociro)
Реклама:

Головне сьогодні