Google представив наймасштабніше оновлення Street View в Україні. Фото

— 8 жовтня 2015, 12:16

Google анонсував масштабне оновлення режиму Перегляду Вулиць (Street View) на Картах Google в Україні.

Про це повідомляється в офіційному блозі Google.

Перегляд українських вулиць доступний не тільки для найбільших міст країни, але і запрацював в більш ніж 300 великих і маленьких населених пунктах України.

Для того щоб почати віртуальну прогулянку вулицями, потрібно перетягнути помаранчевого чоловічка з лінійки масштабу на місце, що вас цікавить, - і відразу можна почати віртуальну прогулянку.

Карпати

Це дає можливість переглянути, наприклад, розташування ресторану або готелю перш, ніж відвідати його, скласти маршрут подорожі, домовитися про конкретне місце зустрічі з друзями, а також згадати назву ресторану, який вам припав до душі під час минулої поїздки.


Даний сервіс може стати в нагоді і тим, хто шукає нове житло - вони можуть заощадити час, не тільки вивчивши будинки заздалегідь, а й переглянути околиці, що зробить пошук більш ефективним.

Меджибіж

Крім функціоналу для користувачів, Перегляд Вулиць відкриває широкі можливості для бізнесу. Google Карти можна безкоштовно вбудувати прямо на сайт компанії. Для туриста з Києва чи Берліна це може виявитися дуже корисним, так можливо заздалегідь подивитися околиці готелю та вибрати найбільш захопливий маршрут пішої прогулянки Уманню чи Почаєвом, Мукачевом або Полтавою.

Street View сьогодні доступний в 69 країнах світу, а також в окремих районах Арктики й Антарктиди (включаючи пінгвінів!).

"Українська правда. Життя"

Реклама:

Головне сьогодні