Санаторії Закарпаття чекають Вас влітку!

— 27 червня 2017, 11:35

Відпочинок потрібен усім. Діти втомлюються на навчанні і отримують величезний удар по організму, хоча не відчувають цього. А дорослі настільки звикли до втоми, що часто не розуміють очевидного - їм потрібний відпочинок на лоні природи, де співають птахи, а на горизонті таємниче дивують красою гори.

Настав час відкрити для себе Карпати з нової сторони! В цьому допоможуть сучасні санаторії Закарпаття, які відповідають вимогам навіть найбільш вибагливих клієнтів. Давно минули ті часи, коли сервіс залишався на рівні, який встановив СРСР. В тутешніх санаторіях є ультрасучасне обладнання і прекрасні умови для відпочинку - як надзвичайно активного, так і пасивного. В колишньому СНГ складно знайти настільки чудові санаторії, якими славиться не лише Закарпаття, але й інші курортні зони Західної України, включаючи Трускавець і Моршин.



Чому обирають саме Закарпаття?

Є кілька причин, чому сюди приїжджають іноземні туристи з Польщі, Чехії, Словаччини, Угорщини, Німеччини, Білорусі, Литви, Латвії, Румунії і Естонії. Перша причина - екологічно чиста зона із прекрасним повітрям, яке наповнене киснем. Тут чудово себе почувають ті люди, які мають проблеми із дихальними шляхами. В місцевих санаторіях чудово покращать стан здоров'я ті, хто страждає від проблем з опорно-руховим апаратом, шлунком, кишечником, шкірою, серцево-судинною системою. На Закарпатті дуже багато джерел із лікувальною термальною водою, слава якої колись гриміла на території усього СНГ.

Самі ж Карпати створені для по-справжньому гармонійного відпочинку. Закарпаття влітку радо привітає усіх, хто прагне насолодитись чудовими фруктами, які тут завжди достигають чи не найпершими в усій Україні. Смакуйте місцеві фрукти і ягоди, оздоровлюючись у прекрасному санаторії із ультрасучасним обладнанням і можливостями для істинного релаксу.

Прогулянки на конях, катання на квадроциклах і підйомниках, цікаві екскурсії по гірських стежинах, які закінчуються у джакузі або ж в замку Ужгорода - все це чекає на тих, хто обирає для свого відпочинку Закарпаття. Розваг вистачить на усіх. Сумувати буде ніколи!

Залишилось обрати санаторій своєї мрії!

Ви чекали на цей відпочинок давно і настав час обирати серед великої кількості варіантів? Зайдіть на сервіс онлайн-бронювання Захiд Курорт, щоб переконатись, що робите правильний вибір. На сайті представлені кращі варіанти із описами і можливостями для гостей. Ви можете обрати як санаторії із акцентом на лікування і профілактику захворювань, так і ті місця, де головна ставка робиться на активний відпочинок. Можливо, Ви саме з тих, хто не хоче пасивно валятись у ліжку або ж поблизу басейну, віддаючи перевагу гірським прогулянкам? Для усіх знайдуться хороші варіанти!

Перегляньте кращі санаторії Закарпаття та оберіть санаторій своєї мрії!

Путівки в санаторії Закарпаття:

(068) 94 57 273

(095) 53 14 849

Реклама:

Головне сьогодні