Новий рік почнеться з фантастичних комедій

"Казки на ніч з 1 січня 2009 року

фантастична комедія

Режисер: Адам Шенкман ("Лак для волосся", "Передчуття")

У ролях: Адам Сендлер ("50 перших поцілунків", "Не займайте Зохана"), Кортні Кокс ("Ейс Вентура: Розшук домашніх тварин", "Крик 3"), Дена Мін Гудман ("Не займайте Зохана", "Перукарня"), Керрі Рассел ("Офіціантка", "Видимість гніву")

Студія: Walt Disney Pictures

На Новий Рік кіно забагато не буває! Герой нової фантастичної комедії "Казки на ніч" від творця "Хронік Нарнії" - одинокий архітектор, який розповідав племінникам казки і так сам у них повірив, що вони ожили, більш того - почали втручатися в його особисті справи. З їх допомогою життя головного героя кардинально змінюється.

"Сім душ" 15 січня 2009 року

психологічний трилер

Режисер: Габріель Мучіно ( "У пошуках щастя", "Пам'ятай про мене")

У ролях: Віл Сміт ("Хенкок", "Я легенда"), Розаріо Доусон ("Орлиний зір"), Вуді Харельсон ("Природжені вбивці", "Старим тут не місце")

Студія: Sony Pictures

Найпопулярніший і могутній герой минулого літа "Хенкок" - голівудський актора Віл Сміт постає в зовсім протилежному амплуа. Бен - торговий агент, який марнує своє життя на те, аби жалкувати за минулим. Перебуваючи в постійній депресії, він котиться на самісіньке дно, однак в його житті з'являється промінь світла в особі милої Емілі (Розаріо Доусон), яка ще раз доводить Бену і всьому світу, що кохання здатне творити дива.Допомагаючи 7 незнайомим людям, Бен знайде себе. Бог створив світ за 7 днів, що за цей час може зробити людина?

"Ненароджений" 22 січня 2009 року

фільм жахів

Режисер: Девід С. Гойер ("Блейд")

Продюсер: Майкл Бей ("Перл Харбор", "Острів", "Трансформери")

У ролях: Гері Олдмен ("Гарі Поттер і Орден Фенікса", "Ганнібал", "Бетмен: Початок"), Одетт Істман ("Контракт"), Кем Джигандет ("Ніколи не здавайся"), Карла Гуджино ("Діти шпигунів 2", "Ніч у музеї"),

Студія: Universal Pictures

У новому фільмі примара, що опинилася між світами живих та мертвих, почала вселятися в тіла людей і використовувати їх у своїх цілях. Молоду дівчину Кейсі (Одетт Істман) починає переслідувати й тероризувати примара лиходія у образі маленького хлопчика, який загинув у Аушвітці та чию душу не пустили в рай. В той же час злий дух вбиває родичів і знайомих бідолашної дівчини. Протистояти злу нещасній допомагає священик Сендак (Гарі Олдман). Отже, любителям полоскотати нерви буде на що подивитись!

"Життя спочатку" 29 січня 2009 року

психологічна драма

Режисер: Сем Мендес ("Краса по-американськи", "Проклятий шлях")

У ролях: Леонардо Ді Капріо("Кривавий діамант", "Банди Нью-Йорка"), Кейт Уінслет ("Титанік", "Відпочинок по обміну"), Кетрін Хан ("Більше, ніж кохання"), Майкл Шенон ("8 миля", "Погані хлопці-2")

Студія: Paramount

Друзі по життю та закохані на екранах Леонардо Ді Капріо та Кейт Уінслет, чий зірковий тандем уже одного разу приніс Голівуду незабутню "титанічну" славу та шалені касові збори. Цього разу Кейт і Лео перевтіляться в молоду подружню пару , яка кидає виклик цілому світу і перш за все собі. Життя без табу, без заборон, без страху. Життя, повне краси, чуттєвості і сексуальності, саме воно манить їх з тісного і посереднього американського передмістя до центру насолоди - Парижа. Але доля готує для подружжя інше призначення. Ніхто й не гадав, що настільки жорстоке і безповоротне.

"Інший світ 3: повстання ліканів" 5 лютого 2009 року

містичний трилер

Режисер: Патрік Татопулос ("Патріот")

У ролях: Рона Мітре ("Стрілок", "Життя Девіда Гейла"), Майкл Шин ("Царство небесне", "Кривавий діамант")

Студія: Sony Pictures

Від авторів популярної в усьому світі трилогії захоплюючий містичний трилер "Інший світ:повстання Лікарів" - історія про те, як все почалося. В покритому мороком світі ночі точиться одвічна боротьба між двома могутніми кланами - вампірами і перевертнями, прихована від поглядів простих смертних зловісною темрявою. Молодий Лікан, напівперевертень, не бажає миритися з долею раба, приреченого жорстоким правителем Вампіром, на загибель. Він піднімає свій народ на боротьбу, яка переверне світ Темряви і світ Людей з ніг на голову, і ніщо живе не залишиться осторонь великої битви.Незліченна армія торговців смертю вже близько. Їх не видно, не чути, до них не можна доторкнутись, ми відчуємо їх тільки своїм Страхом.

"Зізнання шопоголіка" 12 лютого 2009 року

романтична комедія

Режисер: П. Дж. Хоган ( "Весілля кращого друга", "Пітер Пен")

У ролях: Айла Фішер ("Так, ні, не знаю","Лондон") Х'ю Денсі ("Основний інстинкт 2: Жадоба ризику"), Крістен Рітер ("Одного разу у Пегасі", "27 весіль")

Студія: Walt Disney Pictures

Молода дівчина працює журналістом фінансового видання, яке дає цінні поради щодо того, як керувати своїми особистими капіталами. Поради поширюються на всіх, окрім неї самої. Головна героїня просто схиблена на шопінгу, її тіпає від згадки про нові туфлі і модні бренди. Отак і живе бідна в стані війни між своїм банківським лімітом і новою кофтинкою від Luis Vuitton. Цього разу кінотеатри стануть найвдалішим місцем відсвяткувати День Святого Валентина!

"Гра у ролях" 12 лютого 2009 року

молодіжна комедія

Режисер: Девід Уейн ("Спекотне американське літо", "Десять заповідей")

У ролях: Шон Вільям Скот ("Американський пиріг"), Елізабет Бенкс ("Так, ні, не знаю", "Впіймай мене, якщо зможеш"), Крістофер Мінц-Плассе ("SUPERПЕРЦІ"), Пол Руд ("Трошки вагітна", "В прольоті")

Студія: Universal Pictures

Незабутній герой "SUPERПЕРЦІВ", король вечірок МакТрахер знайшов собі достойного товариша - колоритного персонажа з "Американського пирога" Стіфлера! Двоє пришалепкуватих продавців, залізли в борги настільки, що їм загрожує в'язниця. Суддя пропонує героям альтернативу - 150 годин виправних робіт у школах. Так чи інакше, але хлопцям доведеться пройти всі кола пекла шкільного періоду, ще раз дізнатися, що таке статеве дозрівання, включно з пікантними подробицями, а іноді навіть з "показовими виступами" і повною наочністю.

"П'ятниця, 13-те" 13 лютого 2009 року

містичний трилер

Режисер: Маркус Ніспел

У ролях: Джаред Паделакі ("Миті Нью-Йорка","Вовк-одинак"), Даніель Панабейкер ("Хто Ви, містер Брукс?"), Аманда Рідженті ("На одинці з вбивцею")

Студія: Paramount Pictures

Один з найуспішніших фільмів в жанрі хоррор знову і не випадково саме в п'ятницю, тринадцятого лютого на великому екрані. Історія веде нас до вод Кришталевого озера, де маніяк з мечем знову починає кривавий відлік вбивств. Як і раніше, від його рук гинуть молоді люди, які не підозрюють, в чому їх провина. Та вбивця добре знає, за що він мститься кожному з них. Правда схована дуже, дуже глибоко - на дні синього озера.

"Рожева пантера 2" 19 лютого 2009 року

комедія

Режисер: Харольд Цварт ("Безшабашний батальйон")

У ролях: Стів Мартін ("Рожева пантера"), Енді Гарсіа ("11 друзів Оушена", "Козирні тузи"), Жан Рено ("Код да Вінчі", "Васабі", "Леон-кілер"), Ашварія Рай ("Принцеса спецій")

Студія: Sony Pictures

Увага! Важливе повідомлення! "Рожева пантера" знову на свободі! Усім кінотеатрам України бути готовими до її появи в лютому! До розшуку задіяні найкращі спецагенти французько-голівудської кінорозвідки - Стів Мартін та Жан Рено. Вони ж займаються справою злодія-рецидивіста, який спеціалізується на викраденні цінних скульптур, картин та інших речей, які "погано лежать" в музеях та галереях. Всім приготуватися - буде смішно!

"Фрост проти Ніксона" 19 лютого 2009 року

драма

Режисер: Рон Ховард ("Аполлон 13", "Код да Вінчі", "Ігри розуму")

У ролях: Майкл Шин ("Королева", "Інший світ: Еволюція"), Кевін Бейкон ("Аполлон 13"), Олівер Платт ("Бетховен", "Доктор Дулітл", "Казанова"), Френк Лагнелла.

Студія: Universal Pictures

Режисер славнозвісного "Коду да Вінчі" Рон Ховард представляє екранізацію реальних подій з відвічною темою взаємовідносин влади та мас-медіа. Опоненти аж занадто сильні, щоб мати змогу поступитися іншому - Девід Фрост проти Річарда Ніксона.

"Готель для собак" 19 лютого 2009 року

пригодницька комедія

Режисер: Тор Фреденталь

В ролях: Джейк Остін, Ема Робертс ("Дівчисько"), Кайла Прат ("Доктор Дулітл"), Ліза Кудроу ("Аналізуй це", "P.S. Я тебе кохаю"), Леслі дель Розаріо ("Хлопці будуть у захваті")

Студія: Paramount Pictures

Собака - друг людини! Але коли такий чотирилапий друг у тебе не один, а цілих дев'ять, то і уваги і любові до себе вони потребують набагато більше! То чому б тоді не зібрати їх разом в облаштованому під п'ять зірок готелі для собак?

"Дуже молодіжна кіношка" 26 лютого 2009 року

Комедія/екшн

Режисер: Кінен Айворі Уайанс ("Дуже страшне кіно")

Сценаристи: Шон і Марлон Уайанс

У ролях: Марлон Уайанс ("Реквієм за мрією", "Дуже страшне кіно", "Без почуттів"), Емі Седаріс ("Залишся", "Школа року"), Тара Пейдж ("Бунтарка"), Кріс Елліотт ("День бабака").

Студія: Paramount

Ще не згасли гарячі обговорення супер комедії "Дуже страшне кіно, а невгамовні брати Уайанс знову взялися за створення чергової комедійної бомби. Відвічна тема попелюшки з провінції, яка потрапляє в епіцентр столичного життя. Несподівані повороти подій участю персонажів відомих комедій на екранах кінотеатрів!

Реклама:

Головне сьогодні