Арт-проект "Палітра свободи-2008" у Києві

Сама назва "Палітра свободи" розкриває сутність проекту, який має своєю метою об‘єднати митців багатьох країн світу на основі вільного та неупередженого творчого самовиявлення та презентувати в Україні сучасний живопис різних країн світу в усьому розмаїтті стилів та жанрів. Проект дає художнику простір та свободу для творчої самореалізації, не обмежуючи його ані тематичними, ані стилістичними рамками. Таким чином створюються умови для відкритого діалогу різних культур, різноманітних світобачень.

Зібрані під одним дахом творчі роботи митців з різних куточків Землі стануть тією колористичною, емоційною, духовною основою поняття свободи, якою вона бачиться сьогодні в мистецтві та в житті сучасного суспільства.

Проект "Палітра свободи" дає можливість творчого спілкування та обміну досвідом художників різних культур на вільному емоційному рівні, оминаючи перешкоди нав‘язаних стандартів, а тим самим дає можливість зрозуміти особливості, характерні риси розвитку сучасного суспільства в більш глобальному розумінні, подивитись ширше та з творчої точки зору на ті проблеми, які ставить перед нами сучасність.

Виставка проходить за адресою: м. Київ вул. Івана Мазепи 17 Київська міська галерея мистецтв "Лавра"

Реклама:

Головне сьогодні