"Українські зірки – дітям із синдромом Дауна" фотовиставка

Виставка представлятиме вісімнадцять фотосюжетів, знятих Віктором Марущенком та Мариною Литвиненко - вісімнадцять дітей віком від 6 місяців до 7 років та вісімнадцять відомих митців, журналістів, спортсменів:

журналіст Микола Вересень, поет та засновник видавництва "А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА" Іван Малкович, телеведуча Василіса Фролова, актор Богдан Ступка, співак Гарік Крічевський, гурт "Алібі", дизайнерка Лілія Пустовіт, футболіст Андрій Шевченко, письменниця Софія Андрухович, гурт "Esthetic Education", режисер Роман Балаян, письменник Юрій Андрухович, скульптор Юлій Сінькевич, телеведуча Світлана Вольнова, художник Олександр Ройтбурд, співачка Ніна Матвієнко, письменник Андрій Курков, акторка Ада Роговцева.

Виставка та фотокалендар на 2009 рік - початок благодійної акції зі збору коштів для спеціальних навчальних програм для дітей із синдромом Дауна. Для цієї акції герої проекту представлять свої особисті подарунки, гроші від реалізації яких підуть до благодійної організації "Даун Синдром".

Ранні заняття зі спеціалістами - це чи не єдиний шанс для цих дітей розвиватися нормально. Для того, аби 50 дітей впродовж року могли двічі на тиждень відвідувати заняття, необхідно сума в 520 тис. грн. Безкоштовні заняття - це перший крок до створення спеціалізованого центру "Даун Синдром".

Виставка пройде за адресою: м. Київ вул. Михайлівська 22 Б галерея "Боттега"
Час роботи виставки:
20-21 грудня - 11:00 - 18:00
22-25 грудня - 10:00 - 20:00

Реклама:

Головне сьогодні