В Україні пройде фестиваль "Кіно без меж"

У програмі фестивалю: "Скафандр та Метелик" Джуліана Шнабеля, "Молодість без Молодост"і Френсіса Форда Копполи, "Моє серце битися перестало" Жака Одіара, "Літній дощ" Антоніо Бандераса та інші фільми.

Також у рамках проекту відбудеться передпремьєра фільму Вадима Перельмана "Життя перед її очима" з Умой Турман у головній ролі. Фільм виходить у широкий прокат у січні, у "Кінопанорамі" допремьєрний показ відбудеться 17 грудня.

У четвер, 11 грудня, у кінотеатрі "Жовтень" стартує передноворічна програма Future Shorts - "Любовний трикутник". У новій програмі - сузір'я справжніх шедеврів "малої форми":

інтимний рапід з Наталі Портман у "Готель Шевальє" (Учасник Роттердамского фестивалю); "Перший раз не повториться" ("Золотий ведмідь" Берлінського фестивалю); визнана новозеландська класика, іронічна амнезія "Лаунж Бар" (Головний приз Американського Кіно та Відео Фестивалю).

А також відео про природний евтаназії "Побудувати будинок" та фільм "Хто врятує моє серце" відомого кліпмейкера-эксперементатора Кріса Мілка (у головних ролях - він, вона та закривавлене серце).

Реклама:

Головне сьогодні