Презентація скульптур зі снігу та льоду

Перед галереєю "Дзиґа" відбудеться презентація скульптур зі снігу та льоду української команди митців (львів'янин Орест Дзиндра, вінничанин Сергій Кляпетура та киянин Петро Романик), які вперше представлятимуть нашу країну на найвідомішому міжнародному фестивалі снігових скульптур у Квебеку.

Також презентуватиметься крижана скульптура "Ангел" львівського митця Мирослава Дедишина, яка попрямує до Оттави на фестиваль "Crystal Garden".

"Фестиваль снігових скульптур" (Квебек) - одна з головних подій знаменитого на увесь світ "Снігового карнавалу" у Канаді, який веде свою традицію з 1894 року.

Протягом кількох днів команди професійних скульпторів з 10 країн світу, які перед тим вибороли право продемонструвати свою майстерність, створюють фантастичні композиції.

Скульптури зі снігу та води висікають виключно традиційним способом - лопатами та сокирами.

Витвори майстрів виставляють на загальний огляд сотень тисяч місцевих мешканців та понад мільйонної аудиторії туристів, які спеціально приїжджають до Квебеку з Канади, США та Європи. Міжнародний фестиваль снігової скульптури відбудеться з 1 по 9 лютого 2009 року.

Вперше у найвідомішій та найбільшій у світі події такого рангу братиме участь українська команда у складі професійних скульпторів Ореста Дзиндри, Петра Романюка та Сергія Кляпетури.

Презентація відбудеться за адресою: м. Київ вул. Вірменська,35

Реклама:

Головне сьогодні