Прем’єра відеокліпу "Океана Ельзи" "Ночі і дні"

У прес-конференції візьмуть участь: Роман Балаян (режисер фільму), Святослав Вакарчук (лідер гурту "Океан Ельзи", співавтор саундрека), Олег Кохан (продюсер "Райських птахів", засновник і генеральний продюсер кінокомпанії "SOTA Cinema group").

Фільм "Райські птахи", що брав участь у конкурсній програмі Московського міжнародного кінофестивалю, виходить в український прокат 5 лютого 2009 року в сімох кінотеатрах столиці.

Окрім версії українською мовою, яка демонструвалась у Києві на відкритті МКФ "Молодість"-2008, глядачі зможуть побачити також російськомовний варіант картини, а в столичному кінотеатрі "Кінопанорама" буде показана оригінальна версія картини з англійськими субтитрами.

В рамках прес-конференції відбудеться всеукраїнська прем'єра музичного відео групи "Океан Ельзи" на головну пісню картини - "Ночі і дні" (режисери - брати Стеколенко). Прем'єра відеокліпа в ефірі українських каналів відбудеться в кінці січня, за тиждень до виходу фільму в прокат.

"РАЙСЬКІ ПТАХИ" (у прокаті з 5 лютого)

СРСР початок 1980-х. Часи відкритих масових переслідувань начебто у минулому, але слухати закордонні радіостанції все ще заборонено, а висловлювати свою думку у присутності сторонніх людей - небезпечно. КДБ прослуховує телефони, стежить за "неблагонадійними", і цілеспрямовано, крок за кроком, знищує всі паростки інакомислення. Головним героям доведеться виступити проти нелюдяної державної машини, поставити на кон свої життя і довести, що на шляху до справжньої свободи зупинити людину не в змозі ніхто і ніщо.

З питань акредитації контактуйте:

Саша Ковалева, моб.: +38 (099) 4 800 444, E-mail: [email protected]

Реклама:

Головне сьогодні