"Київ модерн-балет" "Золота осінь"

Художній керівник театру - Раду Поклітару протягом останнього року блискуче представляє Україну на престижних міжнародних фестивалях Європи.

Цікавим є той факт, що театр було створено та повністю фінансується за приватною ініціативою Фонду Мистецтв Володимира Філіпова.

Яскрава міжнародна діяльність театру привернула увагу нового потужного гравця в сфері міжнародного культурного співробітництва, а саме Фонду "Open Ukraine".

Як відомо цей міжнародний благодійний фонд було засновано з ініціативи Арсенія Яценюка для зміцнення авторитету України у світі та розвитку публічної дипломатії.

В нинішній ситуації масштабної бюджетної кризи, забезпечення української культурно-мистецької присутності в Москві, а саме театру "Київ Модерн-Балет" стало можливою завдяки консолідованим діям важливих та впливових партнерів, а саме Фонду Володимира Філіпова, Фонду Арсенія Яценюка, за фінансової підтримки Індустріального союзу Донбасу та за участю Посольства України в Москві.

Координація проекту здійснюється Українською Асоціацією Міжнародних мистецьких Акцій "ПромКом".

Дозвольте звернути Вашу увагу на те, що зазначення цих партнерів в повідомленнях ЗМІ є важливою складовою у створенні позитивного та оптимістичного настрою як серед широких верств населення так і в середовищі мистецьких кіл України, зневірених та розчарованих щодо можливості та існування будь-якої підтримки з боку недержавних структур.

Зараз як ніколи раніше, на перший план виступають саме гуманні цінності та розуміння того, що через культурне співробітництво на найвищому рівні можуть вирішуватися найскладніші політичні питання, створюючи своєрідне емоційне лоббі в суспільстві.

І Москва в цьому сенсі мала би стати пріоритетним стратегічним напрямком для України.

Дозвольте звернутися до Вас, із проханням взяти цю акцію під особисту увагу і максимально проінформувати широкого глядача про позитивні життєрадісні події які відбуваються в культурному житті України та за її межами.

Реклама:

Головне сьогодні