Фотовиставка "Туберкульоз. Стоп-кадр"

Яким бачать туберкульоз майбутні медики? Студентам медичних ВУЗів України було запропоновано за допомогою фотографії розкрити тему туберкульозу в Україні, і показати, яким вони бачать цю проблему.

За прогнозами фахівців за період 2000 - 2020 р.р. в світі буде зареєстровано майже 1 млрд. інфікованих туберкульозом, 200 чоловік захворіють на туберкульоз і близько 40 млн. помруть від цієї хвороби.

В Україні щогодини з'являється 4 хворих на туберкульоз і помирає від нього1 пацієнт.

Щоб змінити ситуацію необхідно підвищувати обізнаність щодо цієї проблеми не лише населення, а, в першу чергу, медиків. Студенти медичних ВУЗів - майбутні медики. Від їхньої обізнаності, свідомого ставлення до проблеми туберкульозу залежить, як буде розвиватися надалі епідемічна ситуація в країні. Візуалізація проблеми потребує її знання. Запрошуємо Вас подивитися на проблему очами майбутніх медиків.

На відкриття фотовиставки запрошені провідні фахівці галузі фтизіатрії та пульмонології, представники Міністерства охорони здоров'я, профільного комітету Верховної Ради України, управління охорони здоров'я КМДА, медичних ВУЗів, міжнародних та громадських організацій, які опікуються проблемою туберкульозу, а також студенти-медики, роботи яких представлені на виставці.

Запрошуємо представників ЗМІ 24 березня в 17.00 взяти участь у відкритті фото-виставки, яка відбудеться за адресою: вул.Б.Хмельницького, 32 (галерея "РА"), поспілкуватися з гостями та організаторами виставки.

Прохання акредитуватися на захід за тел. 495 5320 чи моб. 8 067 7414149 (Юрченко Тетяна), 8 066 355 5050 (Катерина Білоконь)

Реклама:

Головне сьогодні