Міжнародний фестиваль фільмів Іnterfilm Berlin короткого метру в Україні

Щороку на фестиваль подають більше 4000 фільмів тривалістю до 20 хвилин. Близько 400 із них потім відбирають і формують різні тематичні програми: міжнародна, німецька, документальні та дитячі фільми. Спеціальна програма фокусується на фільмах певної країни та регіону.

Тематичні програми можуть бути присвячені музичним відеокліпам, рекламним роликам, комп'ютерним іграм, історичним фільмам та ретроспективам.

Іnterfilm є засновником та одним із організаторів щорічного фестивалю короткометражних фільмів у берлінському метро, який називається "Going Underground".

У рамках цього фестивалю фільми показують на моніторах у вагонах метро. Фестиваль також є партнером фестивалю кінопоезії "Zebra Poetry Film Festival". Разом із Сіменс interfilm провів перший у світі конкурс короткометражних фільмів, знятих мобільними телефонами. Також відбуваються регулярні події, такі як щомісячна "Атака короткого метру", яка стала невід'ємною частиною культурного календаря Берліна.

Іnterfilm складає програми короткометражок, які показують у всьому світі. Контакти з виробниками фільмів та інституціями також охоплюють усю земну кулю. Наприклад, і nterfilm мав презентації у Боснії, Хорватії, Латвії, Італії, Польщі, Португалії, Білорусі, Південній Кореї, Таїланді, Австралії, Мексиці та США.
Реклама:

Головне сьогодні