Презентація книжкового проекту "Брат"

В усі часи та епохи людям було притаманно бажання передбачити події та пройти крізь час.

Ініціатори проекту влаштовують екстремальну подорож в гірким присмаком горілки "Путінка": презентацію захоплюючого детективу "Брат", створеного Ігорем Беркутом та Романом Василишиним з глибоким геополітичним аналізом та закритою інформацією спецслужб перенесе читачів в гіпотетичне майбутнє найближчих 10 років.

Перед читачем розгорнеться панорама політичних баталій між Україною та Росією, що є наслідком конфронтації влад обох держав на тлі тотальної економічної кризи та глобальних воїн.

На сторінках книги "Брат" розглядається вірогідність реалізації втягування України в збройний конфлікт в рамках жорстокого протистоянні Росія-НАТО.

Авторитетність наведеної інформації забезпечена досвідом розвідника та українського політика нового покоління Ігоря Беркута та голови Фонду соціально-політичних ініціатив Романа Василишина.

"Книга "Брат" - это взгляд - быстрый, точный и интересный, который отличается от взгляда Виктора Ющенко, от взгляда Юлии Тимошенко, Виктора Януковича на нашу страну, нашу действительность и те сценарии, которые могут случиться", - каже Ігор Беркут.

Презентація пройде за адресою: м. Київ експоцентр "Спортивний", вул. Фізкультури, 1, ст. м. "Республіканський стадіон"

Реклама:

Головне сьогодні