Показ колекції "Коронація слова" на Lviv Fashion Week

Ефектні та елегантні Марія Матіос, Ірен Роздобудько, Лариса Денисенко, Наталка Шевченко, Галина Вдовиченко, Анна Багряна, Ярослава Литвин, Андрій Кокотюха та натхненниця літературного конкурсу "Коронація слова" Тетяна Логуш представлятимуть високу літературу в царстві високої моди. Моделі-письменники будуть виходити з останніми виданими творами власного авторства.

Юлія Лехів: "Створюючи колекцію "Коронація слова", я думала про те, що ближче до гармонії опиняються ті, хто вміє подивитись на світ під несподіваним кутом зору, часом - перевернувши звичні речі та явища навпаки, ті, хто може змінити правила, зробити те, що хоче і чого від нього не чекають.

Усі, хто бере участь у цьому експерименті - саме такі... Ми хочемо потішити себе та глядачів, показати, що не варто тримати себе "у рамках", тому що вихід за них - це часом і є крок до себе".

Під час дефіле глядачі побачать і почують ще й унікальне барабанне шоу від гурту "Олідрам".

Після показу відбудуться автограф-сесії письменників біля стенду "Книжкові джерела". Спільними зусиллями письменників та глядачів, які принесуть по книжці зі своїх бібліотек, буде зібрано домашню бібліотеку для спільноти колишніх безпритульних "Оселя" в м. Винники.

Показ пройде за адресою: у львівському виставковому центрі "Лемберг" вул. Богдана Хмельницького, 176

Реклама:

Головне сьогодні