Показ фільму "Маленьке життя" Олександра Жовни

"Маленьке життя" вже отримало позитивні відгуки фестивальних кінокритиків, зокрема голови журі кінофестивалю "Молодість-2008" Арманда Ассанте, членів журі міжнародних кінофестивалів 2008 року "Покров" та "Встреча" (Росія).

В основу фільму покладена історія 7-річного сироти, котрий в час Голодомору 1932-33 рр. потрапляє на виховання в монастир і там силою чуда та людської відданості рятує чуже життя ціною власного.

Стрічка у рамках соціального проекту Групи "ФОКСТРОТ" "Народний кінозал" вже була презентована на Кіровоградщині (місці натурних зйомок), у Києві, нещодавно взяла участь у Днях українського кіно в Кьольні (Німеччина) і знову повернулася до українського глядача.

Показ фільму є не лише унікальною акцією з презентації доробку сучасного українського кіно, а і продовженням благодійних акцій в НаУКМА, покликаних зібрати кошти на лікування Андрійка Жарка - 6-ти річного сина викладача факультету економічних наук Національного університету "Киємо-Могилянська академія".

Всі кошти, зібрані під час показу, будуть передані на лікування дитини. Вартість квитка - 15 гривень.

До проведення цього заходу будуть залучені студенти усіх ВНЗ м. КИЄВА, члени молодіжних громадських організацій.

Окрім того, організатори та виконавці переконані, що інформаційна кампанія зможе донести цю інформацію до багатьох людей, які зроблять свій внесок у допомогу.

Дитина хвора на рак крові і потребує негайного лікування закордоном, вартістю 218 000 Євро. Наразі зібрано лише 90 тис. Євро.

На показ запрошено режисерів та акторів, представників творчої інтелігенції країни.

Під час заходу будуть прийматися додаткові благодійні пожертви.

Показ пройде за адресою: м. Київ вул. Іллінська, 9

Реклама:

Головне сьогодні