Відкриття Днів культури Азербайджанської Республіки в Україні

З 21 по 24 травня 2009 року відбудуться Дні культури Азербайджанської Республіки в Україні.

21 травня 2009 року о 18 годині відбудеться відкриття Виставки творів Азербайджанських художників, яка експонуватиметься з 21 по 24 травня 2009 року в Центральному Будинку Художника (Львівська пл., вул. Артема, 1-5, 3 поверх).

На даній виставці представлено 30 Азербайджанських художників, твори яких демонструють високу майстерність їхніх авторів. Картини відмінні за тематикою та стилем (пейзажі, портрети, натюрморти і т. д.).

На полотнах - мотиви традиційного і модерного напрямку.

21 травня 2009 року о 19 годині відбудеться урочистий концерт з нагоди відкриття Днів культури Азербайджанської Республіки в Україні в Національній філармонії України (Володимирський узвіз, 2)

У програмі пісенні і танцювальні твори азербайджанської народної та естрадної культури у виконанні Державного оркестру народних інструментів, вокального Ансамблю Азербайджанської Державної Хорової Капели, танцювальної групи Азербайджанського Державного Ансамблю Пісні і Танцю імені Фікрєта Амірова та інших відомих музикантів.

В офіційних заходах братимуть участь Міністр культури і туризму України Василь Вовкун, заступник Міністра Тимофій Кохан, Міністр культури і туризму Азербайджанської Республіки Абульфас Караєв, Посол Азербайджанської Республіки Талят Алієв.

Дні культури Азербайджанської Республіки в Україні проводяться за сприяння Міністерства культури і туризму України та Міністерства культури і туризму Азербайджанської Республіки.

Реклама:

Головне сьогодні