Доброчинний концерт для дітей з особливими потребами "Зірки дарують надію"

У цей день Майдан Незалежності вперше за свою історію перетвориться на гігантське дитяче містечко, з необхідними для цього атрибутами - захоплюючими іграми та атракціонами.

Діти зможуть взяти участь у корисних майстер-класах, побачити виступи дитячого театру та численних хореографічних та вокальних колективів. Окрім конкурсів та ігор, діти розважатимуться на надувних атракціонах та веселих батутах.

Протягом місяця до концерту у 20 спеціалізованих школах-інтернатах у всіх районах Києва проходили творчі конкурси, під час яких вихованці закладів готували малюнки, пісні та різноманітні вироби.

23 травня на Майдані Незалежності відкриється виставка найкращих робіт, а фіналістів творчих конкурсів урочисто привітають на сцені.

Після завершення роботи дитячого містечка, з 19:00 до 22:00 на Майдані Незалежності продовжиться концерт за участі зірок української естради.

Взяти участь у концерті зголосилися такі артисти як Віталій Козловський, Наталя Валевська та інші відомі виконавці. Свято завершиться грандіозним феєрверком.

Розклад заходів:

Урочисте відкриття дитячого містечка. Виступ Київського міського голови - 13-00

Спілкування з представниками ЗМІ: з 13-00 до 14-00

Виступ Київського міського голови - 19-00

Початок благодійного концерту - 19-10

Урочистий феєрверк - 22-00

Реклама:

Головне сьогодні