Майстер-класи Київського Міжнародного кінофестивалю: Зануссі, Прошкін, Рудінштейн

Майстер-класи пройдуть 31 травня, 1 та 2 червня у холі театру ім. І. Франка. Початок о 17.00.

Також в програмі - круглий стіл за участю гостей КМКФ на теми "Перспективи розвитку національного кінематографу" та "Спільне кіновиробництво. Шляхи інтеграції українського кінематографу до європейського кінематографічного простору".

Ведуча заходу - голова відбіркової комісії КМКФ, телеведуча Ірина Гордейчук.

Круглий стіл відбудеться в Національному театрі ім. Івана Франка, 2 червня 2009 року, початок о 15-00.

Средей гостей та учасників Фестивалю: Леонід Ярмольнік, Михаїл Єфремов, Владімір Меньшов, Олексій Горбунов, Анатолій Журавльов, Марина Могилевська, Євгеній Леонов-Гладишев, Лариса Кадочнікова, Нікіта Джигурда, Олександр Пєсков, Олег Кулік, Віра Яковенко, Володимир Тихий, Ігор Черницький, Дмітрій Томашпольський, Горан Маркович, Яніс Каес та інші.

"Київський Міжнародний Кінофестиваль - місце зустрічі видатних діячів українського та іноземного кінематографу", - вважає генеральний продюсер Федір Крат.

"Кінофестиваль сприятиме співпраці із європейськими кінематографічними організаціями, участі у програмах розвитку та популяризації кіно", - наголошує генеральний продюсер КМКФ Федір Крат.

Кивський Міжнародний Кінофестиваль вперше відбудеться у столиці України.

Події Фестивалю відбуватимуться у найстарішому київському театрі "Жовтень" та в Будинку Кіно, також у Національному театрі ім. І. Франка.

У конкурсній та позаконкурсних програмах Фестивалю беруть участь 37 фільмів з понад 25 країн.

Реєстрація учасників майстер-класів та круглих столів:

Прохор Пригунов, +38 (096) 9667772, [email protected].

http://kievfilmfest.com/

Реклама:

Головне сьогодні