"Книжковий травень"

У середу, 3 червня, об 11-00 в прес-центрі "Главред-медіа" (вул. Стрітенська, 2/8) відбудеться "Книжковий травень" ─ чергова зустріч у рамках "Книжкових сезонів".

Учасники зустрічі:

Олег Скрипка ─ музикант, організатор етнофестивалю "Країна мрій"

Рон Келлер - Надзвичайний і повноважний посол королівства Нідерланди

Ігор Степурін - керівник компанії "Самміт-книга"

Анжела Левченко - журналіст, поетка, автор збірки "Стежками долі"

Модератори ─ головні редактори газети "Друг читача" Брати Капранови

Акредитовані журналісти отримають КНИЖКУ ТРАВНЯ у подарунок

"Друг читача" представляє "нестоличну" літературу: збірку Анжели Левченко "Стежками долі".

Літературне життя сконцентроване у великих містах. Там відбуваються найгучніші презентації, скликаються найбільші прес-конференції, мешкає більшість відомих письменників та розміщуються офіси більшості відомих видавництв. Там більша концентрація шанувальників художнього слова - бо імена відомих літераторів у всіх на устах. Однак ми забуваємо, що є ті, чиї амбіції не такі великі, проте творчий потенціал не менший - однак чи багато таких імен ми можемо назвати?

"Друг читача" вирішив виправити ситуацію, почавши "витягувати" з наших міст, містечок та селищ вартих уваги письменників. Тож представляємо вам збірку "Стежками долі" уманської журналістки та поетеси Анжели Левченко. Ця книжка - своєрідна поетична автобіографія авторки, однак під нею могла би підписатися кожна жінка.

Переконатися у тому, що талановиті письменники живуть не тільки у Києві, ви зможете, поспілкувавшись із Анжелою Левченко.

Вхід вільний. Акредитація бажана.

Контакти: 467 50 24, 8(066) 403 93 78 ─ Тетяна Самчинська

(Е-mail: [email protected])

Реклама:

Головне сьогодні