Київські гастролі московського театру "Современник"

Легендарний московський театр "Современник" на сцені Національного академічного театру російської драми ім. Лесі Українки презентують киянам дві непересічні події:

16 червня творчу зустріч з Народною артисткою СРСР, художнім керівником театру "Современник" Галиною Вол чек,

17-18 червня - виставу за п'єсою Валентина Гафта "Сон Гафта, пересказанный Виктюком" (режисер - Роман Віктюк).

Галину Волчек називають харизматичною постаттю сучасного театру. Творча зустріч із Галиною Волчек - це унікальні одкровення про час, епоху, людей, мистецтво, адже вона - одна із засновників легендарного московського театру "Современник", людина, обдарована унікальним талантом режисера, керівника, актриси і просто знакова особистість нашої епохи.

Це одкровення, в яких нерозривно переплелися особисті переживання та історичні факт, це розповіді, які неможливо почути з екрану телевізора чи прочитати у на сторінках преси.

Прем'єра "Современник" - вистава-фантасмагорія "Сон Гафта, пересказанный Виктюком" - віршована п'єса, що потребувала унікального режисерського осмислення. Сміливість втілити його взяв на себе саме Роман Віктюк.

Вперше Гафт прочитав п'єсу лише декілька місяців тому в Москві, а невдовзі зіграв у ній Сталіна, тобто одну із головних ролей. На іншу запросили Олександра Філіппенка.

Реклама:

Головне сьогодні