Росава відкриє Герсу "Золотих Воріт" для "ТаРУТА"

Виступ етно-рокерів відбудеться в рамках проекту "Відродження традицій Софії Київської", фундатором якого виступили Центр ділового та культурного співробітництва "Країна-Україна" та співачка Росава.

Хто придумав назву "Золоті Ворота" відкривають Герсу" для даної акції - Росава чи "Країна-Україна" - достовірно невідомо. Натомість точно відомо, що "ТаРУТА" в рамках даної атракції влаштує своє народно-музичне дійство у п'ятницю, 3 липня.

Дату було обрано неспроста. 3 липня - своєрідний спосіб примирити людей, які святкують Купайло по старому і новому звичаях, тобто 21 червня (день літнього сонцестояння) і 7 липня (Різдво Іоанна Хрестителя).

Тож у п'ятницю, 3 липня, найцікавіша архітектурна споруда Києва відкриє свою браму для всіх, хто хоче провести чудовий вечір у супроводі цікавої музики та в гарному товаристві.

"ТаРУТА" стверджує, у магічних стінах XI ст. їхня музика починає грати новими фарбами і набуває досконалої довершеності!

ВІДЕО ДНЯ

Дійство розпочнеться о 19:30 черговою виставкою (минулий раз це була виставка "Бурштиновий Світ", де перші 100 відвідувачів отримали в подарунок унікальний камінець).

Сам же концерт розпочнеться о 20:00.

Вхід - 50грн.

Нагадаємо, що Герса - підйомні грати, її опускали, і неприятель потрапляв у кам'яний мішок. Герсу не так просто було пробити. Отож у "Золоті ворота" запускатимуть публіку, піднімаючи унікальну старовинну завісу.

Реклама:

Головне сьогодні