Виставка Lomo Sapiens у Харкові

Урочисте відкриття відбудеться 10 липня о 17:00 у Харківській Муніципальні Галереї.

У виставці Lomo Sapiens візьмуть участь 290 ломографів з близько 44 країн світу, загалом можна буде помилуватися ломостінкою з 1069 світлин.

LOMO SAPIENS.

Вони такі самі як ми... Лишень мають ще одне око, зазвичай пластикове або іграшкове. Зустріти їх можна по всьому світові, харчуються плівками, бувають кількох різновидів. Holga Sapiens, LC-A Sapiens, LUBI Sapiens та ін.

Науковці ще певною мірою не визначили вплив вищезгаданих істот на суспільство, тому пропонуємо вашій увазі невеличке дослідження продуктів діяльності Lomo Sapiens. Поки мистецтвознавці вирішують чи займатися їм цим питанням, подивімось правді ввічі та визнаємо хоча б той факт, що Lomo люди існують.

ВІДЕО ДНЯ

І хоча їхнє кредо: "Не думай, а знімай!", вони довели своє право вважатися окремим підвидом людини розумної, просто мозок в них дещо специфічний та він'єтований.

Метою проекту є проінформувати панство про популярний в світі напрямок фотомистецтва ломографію. Залучитися підтримкою всіх верств населення, та довести, що знімати може кожен.

На виставці можна буде побачити світлини звичайних людей з усього світу, що їх знято на плівкові камери. Хто сказав, що аналогова фоторгафія - це минуле? Жодна цифрова камера не відобразить життя так жваво, незбагненно, чуттєво та світлочуттєво. Це не мертві піксели, а живі світловідбивні емульсії з яких все починалося, і які ніколи не втратять актуальності.

Діставайте з горищ та антресолі свої старі радянські камери, та приєднуйтеся до світового руху ломографів!

Реклама:

Головне сьогодні