Сорочинський ярмарок зі Скрябіним, Русланою і Поплавським

Цьогорічний Національний Сорочинський ярмарок буде проходити під знаком святкування 200-річчя від дня народження М.В. Гоголя, що є визначною подією не лише для Полтавщини, чи України, але і для всієї світової спільноти.

У новій культурно - мистецькій програмі братимуть участь не лише професійні виконавці, але понад 60 самодіяльних колективів ( в тому числі 10 - дитячих) з усіх областей України та інших країн.

Так, з Російської Федерації, з Сахаліну, приїздять два колективи, один з Азейбаджану, п'ять з Латвії. Вони демонструватимуть своє мистецтво в рамках Фестивалю народної творчості на Національному Сорочинському ярмарку.

Порадують численних гостей і учасників ярмарку вечірні концерти.

20 серпня виступатиме Кузьма "Скрябін", 21 серпня яскраве свято "Ярмаркових вечорниць" подарує Михайло Поплавський і його команда, 22 серпня співатиме переможниця Євробачення 2004 Руслана, а 23 серпня, під час урочистого закриття ярмарку, о 12 годині, гурт "ТІК".

Продовжується взаємодія з дипломатичним корпусом, акредитованим в Україні. В гостях Ярмарку - 2009 очікуються, також, делегації з різних країн світу. Безпосередньо на ярмарку свої експозиції розміщують Грузія, Азербайджан, Угорщина, Узбекистан .

Поціновувачі тонкого смаку зможуть покуштувати та придбати грузинські, азербайджанські вина та коньяки, незрівнянне угорське токайське, різноманітні східні прянощі та солодощі, посмакувати кухню народів світу.

Офіційне відкриття 19 серпня об 11 00 у селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області відбудеться Національний Сорочинський ярмарок.

Реклама:

Головне сьогодні