Всеукраїнський дитячий фольклорний фестиваль "Орелі"

Фестиваль пройде 24 серпня 2009 року у приміщенні та на подвір'ї НЦНК "Музей Івана Гончара".

Всеукраїнський дитячий фольклорний фестиваль "Орелі", започаткований у 2008 році, має на меті впровадження кращих здобутків української етнопедагогіки в сучасний виховний простір.

Цьогорічний фестиваль відбудеться в кілька етапів. Його відкриттям стане виставка дитячих малюнків-ілюстрацій до народних казок, обрядів, забавлянок, лічилок тощо.

День відкриття Фестивалю буде присвячено двом темам: дитячому малюнку та фольклору.

У програмі заходу:

ВІДЕО ДНЯ

12.00 - відкриття Всеукраїнського дитячого фольклорного фестивалю "Орелі - 2009" ) за участі дитячих фольклорних гуртів - подвір'я Музею Івана Гончара.

12.45 -13.30 - огляд виставки дитячих малюнків - виставкова зала Музею Івана Гончара.

11.00 -15.00 - майстер-класи та художні майстерні для дітей за участі художників та майстрів народної творчості: малювання на папері, полотні, асфальті, розпис на склі, розпис хатинок традиційними орнаментами, петриківський розпис, соломоплетіння, пташки з глини й тіста, свищики, витинанки, вироби з кукурудзиння, виготовлення та розпис кераміки, виготовлення ляльки з сіна, квітів, кукурудзи; майстер-класи гри на сопілці, дводенцівці, окарині - подвір'я Музею Івана Гончара.

15.30 -16.30 - нагородження переможців конкурсу за участі відомих художників-ілюстраторів, майстрів народної творчості, казкарів.

17.00 -19.00 - традиційні народні танці.

На території Фестивалю відбудуться також ярмарок літератури для дітей та виставка-продаж робіт майстрів народної творчості.

Вхід вільний.

Адреса Музею: Київ, вул. Івана Мазепи, 29.

Реклама:

Головне сьогодні