Концерти Олексія Ботвинова та Михайла Казініка у Білій Церкві

Концерти триватимуть протягом трьох днів - з 18 по 20 вересня, і покликані підтримати дітей-інвалідів міста та Київської області.

Музиканти підготували програму, яка розрахована як на людей з гарною музичною освітою, так і на тих, хто мало знайомий з класичною музикою.

Унікальність цих вечорів полягає в тому, що кожен такий концерт стає яскравим шоу завдяки поєднанню власне виконання музики світовими зірками з непересічним коментуванням музикознавцем Михайлом Казініком.

Олексій Ботвинов є одним з найвідоміших піаністів світу. На сьогодні це найбільш іменитий вітчизняний піаніст, лауреат міжнародних конкурсів, учасник багатьох фестивалів. У 2007 році він з великим успіхом гастролював з Цюріхським камерним оркестром в семи країнах Азії, а також в найкрупніших залах Європи. Випускник Одеської консерваторії

Ботвинов є лауреатом Міжнародного конкурсу ім. Рахманінова, заслуженим артистом України. Багато авторитетних західних критиків вважають його одним з найкращим у світі виконавцем та інтерпретатором музики Сергія Рахманінова.

Протягом останніх 10 років музикант переважно живе у Швейцарії, виступивши за цей час в залах більш як 30 країн Європи і світу.

Реклама:

Головне сьогодні