Виставка живописних абстракцій Ігоря Ященка – "Просценіум".

Осінь - час, коли стрімкий рух життя змінює тривожний галоп на поважний алюр. Отже, чи не початок цього кращого періоду дає змогу зосередитися на філософському переосмисленні драматургії життя в найкращих її інтерпретаціях?

Уважний та зацікавлений глядач - далеко не єдине, що ріднить живопис та театр як первинні мистецькі жанри. Невичерпність взаємообміну та глибина взаємопоглинання здатні створити справжні шедеври їх творчої синергії.

"Друга репетиція", "Сценарій", "Руда перука" - такі лише декотрі назви з 18 робіт Ігоря Ященка, що складають його нову живописну серію "Просценіум". Мабуть, тільки місця за лаштунками в театрі є цікавішими за рахунок власної інтимності, ніж просценіум - ніби межа між акторами та глядацькою аудиторією, їх передова чи, швидше, своєрідна лінія фронту.

В просторі "Просценіуму" художника, на відміну від акторів, тепер грають власні ролі живописні роботи. Чуттєві образи сплітають полотно власного сюжету, до перегляду котрого запрошений кожний гість, який захоплюється мистецтвом в його найсуттєвіших проявах.

Відкриття виставки 18.09.09 о 19:00.

Реклама:

Головне сьогодні