"Дитячий анімаційний майданчик" на "Антонич-фесті"

Майданчик діятиме протягом 3-х фестивальних днів, щодня з 14:00 по 18:00.

За цей час досвідчені педагоги зі Студії мультиплікації проведуть дітлахам та їхнім батькам кілька майстер-класів з мультиплікації.

Учасники анімаційного майданчику отримають можливість навчитися самотужки створювати кіно персонажів та самостійно проілюструвати сюжети з віршів Богдана-Ігоря Антонича.

Як виявилося, для того, щоб створити мультиплікаційний фільм, достатньо доступних всім засобів: солодощів, сухофруктів, пластиліну, олівців - і це під силу навіть маленьким дітям.

Мультфільм буде створений на основі малюнків львівського художника Мар'яна Пирожка, які стали ілюстраціями до листівок-розмальовок, що теж будуть роздаватися учасникам анімаційної майстерні.

Режисером виступить Студія мультиплікації "Червоний собака". Авторами та фактично творцями мультфільму стануть всі ті, хто відвідає "Дитячий анімаційний майданчик".

Прізвища всіх, хто відвідає майданчик та докладеться до спільної справи, будуть внесені до титрів, а мультфільм згодом можна буде побачити на одному з національних каналів.

Адреса: Київ, просп. Перемоги, 82, ст. метро Берестейська.

Реклама:

Головне сьогодні