Виставка сучасного українського мистецтва "The Conversation" у США

З 23 листопада по 15 грудня 2009 року у США пройде виставка сучасного українського мистецтва "The Conversation" в рамках спеціального проекту арт-форуму Art Basel Miami Beach.

Виставковим залом обрано Галерею Готелю Aqualina Spa and Resort on the Beach у Sunny Isles Майамі (адреса: 17875 Collins Avenue, Sunny Isles Beach, FL 33160).

Ця Галерея належить до найпрестижнішого готелю Aqualina Spa and Resort, який є власністю Дональда Трампа.

В рамках презентації українського мистецтва буде зроблено особливий акцент на українському живописі високого стилю. Галерея буде представляти тих майстрів, які добре знані в Україні та мають великий досвід музейних і галерейних виставок.

Проект кожного художника формувався так, щоб гідно та в повній мірі розкрити багатогранну творчість майстра. Отож в Майамі можна буде побачити нові та вже

відомі живописні проекти митців: Анатолія Криволапа (знамениті "Структури" і сільські пейзажі); Олександра Бабака ("Квіти"); Оксани Мась (епізоди серії "Наймані бачать сни"), Ганни Кривопал (серія "Криниці" та міські пейзажі), а також contemporary art Віктора Сидоренка - "Левітація".

Під час міжнародного форуму будуть представлені: живописна серія Сергія Гая "Любов до жінки" та живописна серія "Грабіжники" Романа Жука.

Окремий виставковий простір буде присвячений українській фотографії. Фотовиставка Галереї Тетяни Міронової відбудеться на території експозали Галереї у передмісті Майамі BOCA RATON. Будуть представлені фото-арт проекти від фотохудожників Олени та Віталія Васильєвих.

В рамках програми на 28 листопада 2009, суботу, запланований офіційний прийом MironovaGallery для VIP-гостей Art Basel Miami Beach. Також відбудеться прес-конференція для світових та американських ЗМІ.

Реклама:

Головне сьогодні