Лабораторія групи Р.Е.П. в рамках проекту Revolutionary moments

Лабораторія включатиме презентації учасників, зокрема доповідь політичного активіста, учасника руху "Нові ліві" Андрія Мовчана, присвячену вуличним практиками політичного активізму в Україні, показ проектів та розповідь про діяльність Йоанни Райковської та групи Р.Е.П. - у суботу 5 грудня, в неділю відбудеться лабораторна робота на проектами художніх дій у міському просторі, в понеділок - реалізація у місті проектів, створених під час лабораторії.

Програма лабораторії:

5 грудня, субота, 15.00 - 15.30 презентація групи Р.Е.П., 15.45 - 16.15 доповідь Андрія Мовчана, 16.30 - 18.00 презентація Йоанни Райковської.

6 грудня, неділя, 13.00 - 15.00 та 16.00 - 18.00 закрита дискусія, воркшоп, участь за запрошенням, або за записом. Записатися можна в суботу після презентацій.

7 грудня, понеділок, 12.00 - 17.00 акції у міському просторі (докладна інформація у додаткових анонсах).

ВІДЕО ДНЯ

Довідка:

Йоанна Райковська (народилася 1968 р. у Бидгощі, Польща) - авторка об'єктів, фільмів, інсталяцій, ефемерних акцій та інтервенцій у публічне середовище.

"Я працюю у публічному просторі. Мої проекти зазвичай бувають реалізовані в місцях, позначених травмами минулого, чи там, де присутні суспільні або етнічні антагонізми. Я не намагаюсь досягнути консенсусу, ані вирішити конфлікти. Я розумію свою працю як створення простору, у якому протиріччя можуть себе маніфестувати", - Йоанна Райковська.

Сайт художниці http://www.rajkowska.com/

Адреса: Староакадемічний корпус НаУКМА (Київ, вул. Сковороди, 2)

Реклама:

Головне сьогодні