Уїк-енд у Каннах

З 11 по 16 грудня 2009 - кінотеатр "Київ" 19, вул Червоноармійська, метро Льва Толстого Уїк-енд у Каннах

П'ятниця 11 грудня : "Антихрист", реж Ларс Фон Трієр

(показ фільму англійською мовою з українськими субтитрами)

Драма "Антихрист" Ларса фон Трієра - покаже історію немолодої пари, яка втрачає дитину, - дворічний хлопчик падає з вікна, коли батьки займаються коханням. Переживання і почуття провини мало не зводять матір з розуму. Батько загиблої дитини - психотерапевт - намагається допомогти дружині забути горе і везе її забутий будинок у лісі.

Субота 12 грудня : "Французькі поцілунки", реж Ріад Саттуф

(показ фільму французькою мовою з українськими субтитрами)

Драма "Французькі поцілунки" Ріада Сеттьофа - розповість про двох хлопців, що переживають маленькі перемоги і великі приниження підліткових сексуальних страждань. Хоча Ерве і Кемел постійно фантазують про своїх однокласниць (і їхніх мам), у них рідко виходить навіть поговорити з дівчатами. Але це до пори до часу - і незабаром у житті хлопців настають великі зміни!

Неділя 13 грудня : "На початку", реж Ксавьє Джанноллі

(показ фільму французькою мовою з українськими субтитрами)

Драма "На початку" Ксавьєра Джианоллі - про дрібного шахрая Поля, який вийшовши з в'язниці, живе тим, що їздить з міста в місто, підробляє документи, орендує по них будівельний інвентар і перепродує його.

В одному з містечок йому він має нагоду провернути крупнішу угоду - будівництво шосе. Поль отримує гроші і вже хоче втекти з ними, але щось не відпускає його... Причин тому багато - це і молода красива жінка, і місцеві дітлахи, і бажання жити по-новому.

Понеділок 14 грудня : "Не озирайся", реж Маріна де Ван

(показ фільму французькою мовою з українськими субтитрами)

Драма "Не озирайся" Марини де Ван, повідає історію заміжньої письменниці з двома дітьми Жанни. Жінка помічає, що з її тілом відбуваються дивні зміни, а образ, випадково помічений на фото, тягне її до Італії, до розгадування дивної таємниці.

Вівторок 15 грудня : "Французькі поцілунки", реж Ріад Саттуф

(показ фільму французькою мовою з українськими субтитрами)

Середа 16 Грудня : "Пророк", реж Жак Одіяр

(показ фільму французькою мовою з українськими субтитрами).

Кримінальна драма "Пророк" Жака Оді ара, розповість про засудженого 19-річного Маліка Ель Джебена і про низку випробувань, які випали на долю цього на вигляд слабкого і непомітного хлопця, який навіть читати не вміє.

Детальна програма на сайті : http://ifu.com.ua/?s=10&p=s11. Всі сеанси починаються о 20.00 у кінотеатрі "Київ"

Реклама:

Головне сьогодні