V Весняний київський книжковий ярмарок "МЕДВІН". Субота

V Весняний київський книжковий ярмарок "МЕДВІН" відбудеться 8-11 квітня в Експоцентрі "Спортивний" (Київ, вул. Фізкультури, 1).

Програма на суботу, 10 квітня

12.00-3.00 - видатні плавці Яна Клочкова та Денис Сілантьєв відвідають книжкову виставку, щоб поспілкуватися з майбутніми читачами книги для дітей, яку вони готують у "Видавництві Старого Лева", а також поділитися смачними стравами, які вони також готують - у вільний від плавання час.

Упевненими рухами (в стилі брас і батерфляй) Яна і Денис готуватимуть смакоту з розряду "поживне, корисне і таке, що піднімає настрій на весь день". А водночас розповідатимуть цікавинки з власного життя, наповненого безліччю непересічних подій.

Про що будемо спілкуватися зокрема? Окрім здорової їжі - про дітей, спорт і книги. Тобто про все, до чого мають пряму причетність наші герої.

А вести цей кулінарний поєдинок Дельфіна і Русалки, як в народі лагідно називають Дениса і Яну, буде письменниця і головний редактор "Видавництва Старого Лева" Мар'яна Савка (кухня)

13.00-4.30 - українські літери: традиція, інерція, експеримент (читає Микола Ковальчук - магістр філології, редактор, перекладач, типограф, учасник Першого фестивалю шрифтів Рутенія) (кав'ярня)

14.30-15.00 - презентація "Всеукраїнський фестиваль каліграфії та типографії "Рутенія". Проводить Юрій Антонов (кав'ярня)

15.00-16.00 - Сергій Пантюк готуватиме "Подвійну рибну юшку від Сліви" (кухня)

16.30-17.00 - Наталя Гур'єва та Максим Доломина разом з видавництвом "САММІТ-КНИГА" пригощатимуть десертом "Східна халяуа" і кавою з кардамоном (на Сході всі види солодощів називають "Халяуа")

17.00-18.00 - Світлана Пиркало готуватиме Паелью (іспанський борщ) (кухня)

18.30 - Булгаківський бал

Реклама:

Головне сьогодні