Drum Circle у школі етнічних барабанів GoDoPaTa

Школа гри на етнічних барабанах GoDoPaTa запрошує відвідати квітневий Drum Circle.

Drum Circle – це своєрідний психологічний тренінг під керівництвом професійного ведучого, у якому використовуються етнічні барабани. Drum Circle поєднує в собі і розвагу, і повноцінний тімбілдінг – учасники, більшість із яких уперше тримає барабан у руках, несподівано для самих себе починають грати, будувати ритм разом. Це не просто музика, це створення єдиного духу, спільності, почуття єдності з оточуючими.

Історія цього явища сягає кількох мільйонів років, як і історія самих барабанів. Барабанні кола відомі з давніх часів у традиціях різних народів. Так, у північно-американських індіанців існувала традиція пау-вау – загальних зборів племені навколо великого барабана для вирішення важливих питань, а гра на перкусії була ритуалом, що допомагав досягнути згоди.

Сьогодні у різних сферах сучасного життя гра на барабанах допомагає розслабитися, вирватися на хвилину із монотонної напруженої буденності та згадати й відчути первісні сили природи, що причаїлися всередині кожного.

Не має значення, грали ви на перкусії раніше, чи триматимете барабан уперше в житті – важливе лише бажання та готовність слухати ритм довкола та всередині себе.

Захід відбудеться в актовому залі ліцею №100 "Поділ". Вартість участі: 80 грн для одного учасника, 60 грн для учнів школи GoDoPaTa, 40 грн для дітей.

Детальнішу інформацію ви можете знайти на сайті організатора.

Місце:
Ліцей №100 "Поділ"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
40-80 грн.

Реклама:

Головне сьогодні