Публічні сесії "Голос вулиць": день другий

Garage Gang Kollektiv представляє проект публічних сесій "Голос Вулиць", що є серією різноманітних програм, у яких заходи фестивального типу поєднані з критичним підходом до поняття громадського простору. У квітні публічні сесії триватимуть 16 і 17 квітня.

Програма другого дня:

15:00 Міські промови. Експеримент чи взаємодія?
17 квітня на Андріївському узвозі, 22б, українські клуби ораторського мистецтва Toastmasters презентують найкращі промови зі Всеукраїнського змагання спікерів Toastmasters All-Ukrainian Speech Contest, яке відбудеться за день до того. Після публічних виступів члени Toastmasters проведуть майстер-клас з ораторського мистецтва;

15:00-21:00 Проект Раїси Шик "Атараксія" на Замковій Горі;

17:00 Dubteklab.
Dubteklab – спільний проект двох електронних продюсерів Midi8 & Strukturator. Проект зародився в Києві на фестивалі відеоарту як саунд-лабораторія по створенню електроакустичного техносупроводу відеоінсталяцій для галерей та арт-кафе. Записуючи нові експериментальні сесії, Midi8 & Strukturator у неспішному міксі пропонують найрізноманітніші шуми, зібрані в навколишньому світі – шаманські пильнування, енергію рухомих потягів, індустріальний пульс будмайданчика, уривки розмов, фрагменти старих фільмів з ритмікою драммашини та глибоким синтезованим звуком. Змішуючи все це на очах у публіки, хлопці створюють не просто звукову композицію, а цілі аудіокартини, у яких кожен слухач знаходить щось своє.

19:30 Перформенс Алевтини Кахідзе "Сімейна історія. Джадегей. Ч. ІІ".

Проект "Голос Вулиць" здійснюється в рамках проекту “Об’єднуємося заради реформ” (UNITER), що реалізується Pact Inc. в Україні за підтримкою Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Партнери проекту – Ґете-Інститут в Україні, галерея Soviart, клуб Toastmasters.

Місце:
Андріївський узвіз

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні