Презентація: "Від натхнення до дії: як здійснити зміни в суспільстві?"

Mіжнародний кліматичний рух 350.org в Україні запрошує відвідати презентацію "Від натхнення до дії: як здійснити ЗМІНИ в суспільстві?", присвячену історії міжнародного кліматичного руху 350.org та успішним практикам соціального лідерства. Презентацію проведе Олег Ізюменко, засновник і виконавчий директор Wake-Up Call, координатор міжнародного кліматичного руху 350.org на пострадянському просторі.

Захід зацікавить молодих людей, котрі хочуть змінювати на краще світ, у якому ми живемо. Це натхненна історія про участь молоді з усього світу у вирішенні найбільшого виклику нашого життя. Ця історія включає аналіз факторів успіху та приклади молодих людей з різних країн. Такі люди змінюють світ відповідно до своїх переконань, маючи за зброю ентузіазм і креативність.

Разом ми дослідимо, яких змін ми хочемо досягти в наших суспільствах – для нас самих, наших майбутніх дітей та для прийдешніх поколінь. Ми також поглянемо на політичні невдачі переговорів ООН зі змін клімату. Але, незважаючи на політичні невдачі, у світі є мільйони молодих людей, котрі хочуть очолити перехід суспільства до збалансованого майбутнього. Це перший справді глобальний і взаємопов’язаний рух в історії людства, це рух, що розвивається неймовірно швидко, і який очолюють молоді люди. Учасники зустрічі дізнаються про роль та методи соціального лідерства для побудови великого соціального руху задля змін, а також почують про найближчі події, кампанії і проекти, до яких вони можуть приєднатись в Україні.

Міжнародний кліматичний рух 350.org є глобальною кампанією під керівництвом жителів планети, дії якої спрямовані на те, щоб вплинути на міжнародні плани з подолання кліматичних змін та встановити 350 чнм як орієнтир для наших спільних дій. 350 часток на мільйон – рівень, визначений вченими як остання безпечна межа CO2 в атмосфері Землі.

Міжнародний кліматичний рух 350.org в Україні – це молода мережа лідерів для попередження зміни клімату та поширення практик сталого розвитку у місцевих громадах. Рух працює в кожному регіоні України, підсилюючи роль локальних ініціатив для місцевого вирішення проблеми зміни клімату. Учасники кліматичного руху показують приклад ефективного персонального лідерства, що спрямоване на позитивні зміни в містах та селах України. Зміни, що є актуальними на рівні світових соціальних трендів.

По додаткову інформацію звертайтеся до координаторів 350.org в Україні: Юлія Маклюк: +38 097 144 03 12, j.mcluck[@]gmail.com; Інна Дацюк: +38 063 155 19 32, innadatsiuk[@]gmail.com.

Місце:
Галерея "Мистецький простір 365"

Лектори:
Ізюменко Олег

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні