Благодійний вечір з Олегом Скрипкою в Мистецькому арсеналі

У Мистецькому арсеналі в рамках Міжнародного тижня сучасного мистецтва "Космічна Одіссея 2011" відбудеться благодійний вечір з Олегом Скрипкою.

У програмі:
- "космічні" хіти від легендарної зірки української рок-сцени Олега Скрипки та гурту "Воплі Відоплясова": "25 років на Орбіті";
- танцювальний перформанс Оpen Space (музика Олега Кохановського, хореограф Ольга Кебас);
- спілкування з учасниками та організаторами проекту "Космічна Одіссея 2011";
- урочисте закриття Міжнародного тижня сучасного мистецтва "Космічна Одіссея 2011".

Вартість благодійних квитків:
FUN zone – 100 грн.
VIP zone – 500 грн.
VIP zone – 1000 грн (+ вступ до Клубу друзів Мистецького арсеналу).

Проект "Космічна Одіссея 2011" узагальнює спроби людини як творця усвідомити своє місце у Всесвіті, упорядкувати хаос світостворення та розширити власні світоглядні межі, зазираючи в майбутнє. Саме в опозиції до не менш одвічної категорії "хаосу" проект покликаний зосередитися на спробах людини логічно впорядкувати дійсність художніми засобами, тобто міфологізувати та естетизувати своє буття. Ідея проекту резонує з сентенцією Арістотеля про Космос як "найвеличніший витвір мистецтва".

Проект апелює не лише до Людини у Всесвіті, а й до внутрішнього світу людини, тобто "мікрокосмосу". Космос як міф, як універсум, як мрія, як політ, як передчуття, як інша реальність – тема залишає учасникам проекту найширше поле для власних інтерпретацій та охоплює регістр від космогонічного до футурологічного.

Місце:
Мистецький арсенал

Лектори:
Без лектора

Вартість:
100 - 1000 грн.

Реклама:

Головне сьогодні