Майстер-клас литовської художниці Сіґуте Ах

Книгарня "Є" та Посольство Литовської Республіки в Україні запрошують вас на презентацію книжки та майстер-клас із малювання від литовської письменниці та ілюстраторки Сіґуте Ах.

Як перетворити хмари на казкові озера? Що сьогодні наснилося симпатичній мишці-соні? Чим розважити сумного Янгола? Куди полетів плакучий слон і, врешті, – як зробити життя на казковому пагорбі ще цікавішим? Про це знають двоє нерозлучних друзів – пухнастий і задумливий кіт Мурчик та кмітливий і веселий песик Амброзій, герої книжки "Амброзій, Мурчик і Янгол". Вони впевнені, що вигадувати цікаві пригоди найкраще, коли лежиш горілиць у високій траві й спостерігаєш за дивовижними хмарами, що пропливають над головою. А можна просто сидіти у своєму затишному будиночку, пити суничний чай, дивитися на вогонь у каміні і мріяти про все на світі.

Цю веселу й добру історію намалювала й розповіла чудова художниця-казкарка Сіґуте Ах, яка точно знає – гарні книжки роблять світ кращим. Український переклад книжки щойно вийшов друком у видавництві "Темпора", тож під час зустрічі з Сіґуте Ах у Книгарні "Є" ви зможете придбати книжку і отримати автограф автора.

Деталі – за тел.: 066 174 11 95.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Ах Сіґуте

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні