Лекція: "Ломографія – це..." від LOMOFEST in Ukraine

У Києві розпочинається триденний Перший міжнародний фестиваль ломографії в Україні LOMOFEST. На вас чекають зібрані колажі із тисяч фоторафій, захоплюючі майстер-класи, веселі квести, дивні арт-інсталяції, концептуальні вечірки, затишний кінозал і нескінченна радість спілкування.

У рамках першого дня фестивалю відбудеться лекція "Ломографія – це...", яку прочитає маркетинг-менеджер Міжнародного ломографічного співтовариства Сабіна Брюннмайєр (Відень, Австрія).

Неважливо, чи чули ви про LOMOFEST, чи знімали все навколо на кумедну плівкову пластикову камеру давно, недавно або не знімали взагалі, чи обмінюваєтеся плівками з друзями (і зовсім не знайомими людьми), чи взагалі слово "ломографія" для вас під великим знаком питання – перша лекція LOMOFEST розставить всі крапки над "і".

Сабіна Брюннмайєр – представник Міжнародного ломографічного співтовариства у Відні (Австрія) – того самого, з якого все починалося! – розповість про історію створення, становлення й розвитку ломографії. Яким був її шлях і яка вона – ломографія сьогодні? Ви не знайдете це в інтернеті. Приходьте – і ви дізнаєтеся про все з перших вуст!

Місце:
Галерея "Лавра"

Лектори:
Брюннмайєр Сабіна

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні