Кінопоказ: "Інший "Челсі": історія з Донецька" Якоба Пройсса

На численні прохання глядачів за співпраці з Представництвом Фонду імені Гайнріха Бьолля в Україні та Docudays UA буде організовано повторний кінопоказ фільму "Інший "Челсі": історія з Донецька" режисера Якоба Пройсса російською та англійською мовами.

Донецьк. Поки сотні тисяч людей за мізерну платню працюють на застарілих шахтах, декілька осіб "роблять реальні гроші". Байдуже, з якого боку соціальної прірви ви опинились: якщо ви з Донецька, то майже напевне будете противником Помаранчевої революції та фанатом місцевої футбольної команди "Шахтар". Мільярдер Ахметов вкладає в клуб величезні кошти. Однак за межами "Донбас-Арени" перспективи далеко не райдужні... "Інший "Челсі" з гумором розповідає історію цих двох антагоністичних світів, швидкого підйому та неминучого розпаду.

Оскільки для показу фільму необхідно орендувати особливий проектор для того, щоб забезпечити високу якість перегляду, вартість вхідних квитків на захід буде складати 25 грн. Квитки можна буде бронювати за електронною поштою: [email protected]. Забрати заброньовані квитки можна буде в вечірній касі Будинку кіно, тому організатори закликають приходити заздалегідь. Додаткові внески на цей та можливі наступні кінопокази будуть прийматися в вечірній касі.

Можете також завантажити та роздрукувати запрошення на кінопоказ.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном: 067 765 56 70.

Місце:
Будинок кіно

Лектори:
Без лектора

Вартість:
25 грн.

Реклама:

Головне сьогодні