Майстер-клас Karma Digital з управління освітленням і світлодизайном

У Києві 16-21 травня 2011 триватиме міжнародний фестиваль архітектури і дизайну Das Fest. У програмі фестивалю – виставка конкурсу архітектурних проектів, майстер-класи знаних українських та зарубіжних архітекторів, кінопокази тощо. В останній день Das Fest відбудеться підсумкова конференція за результатами заходу.

У рамках фестивалю в приміщенні Архітектурного клубу відбудеться пізнавальний майстер-клас Karma Digital з управління освітленням і світлодизайном.

Повна назва заходу – "Естетичні і функціональні аспекти управління освітленням, світовий досвід і приклади проектів. Роль світлодизайнера в проекті, перспектива професії в Україні".

Досвід реалізації міжнародних проектів Lutron і Zumtobel в Україні дає підстави для констатації факту: системи управління освітленням досі не достатньо знайомі нашим архітекторам. У рамках семінару Karma Digital на яскравих прикладах познайомить аудиторію зі світовим досвідом застосування систем управління освітленням як універсального інструменту для створення фунціонально гнучкого й естетично розмаїтого простору. Також під час заходу будуть окреслені деякі типові задачі, які розв’язуються за допомогою систем управління освітленням – у різноманітних громадських місцях, готелях, офісах, фасадному та вуличному освітленні і, звісно ж, в оригінальних світлових інсталяціях.

Майстер-клас особливо зацікавить практикуючих архітекторів, які вже давно в професії, а також архітекторів і дизайнерів-початківців.

Для участі у майстер-класі необхідно надіслати заповнену реєстраційну анкету на адресу: [email protected]. Завантажити анкету, а також дізнатися більше про майстер-клас можна на сайті організатора.

Місце:
Будинок архітектора

Лектори:
Без лектора

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні