Воркшоп Маріо Нанні "Вісім правил світла"

19 травня у приміщенні Архітектурного клубу відбудеться 5-годинний воркшоп від Маріо Нанні – дизайнера та майстра світлових інсталяцій. Маріо є одним з хедлайнерів фестивалю архітектури і дизайну Das Fest, який триватиме у Києві 16-21 травня 2011 року. У рамках фестивалю він також проведе майстер-клас зі світлового дизайну.

На відміну від майстер-класу, воркшоп є вузькоспецалізованим заходом, розрахованим на студентів профильних вишів та молодих архітекторів і дизайнерів України до 35 років. Крім того, у воршопі зможуть взяти участь лише ті, хто пройшов перший етап конкурсу від Маріо та подав ескізну розробку концепції благоустрою та освітлення громадських територій у центральній частині Києва. Детальніше про сеньйора Нанні, умови та терміни подачі проектів можна прочитати на сайті організатора.

Також у програмі Das Fest – виставка конкурсу архітектурних проектів, майстер-класи знаних українських та зарубіжних архітекторів, кінопокази тощо. В останній день фестивалю відбудеться підсумкова конференція за результатами заходу.

Деталі за телефонами: 068 240 35 26 та 097 189 25 05.

Місце:
Будинок архітектора

ВІДЕО ДНЯ

Лектори:
Нанні Маріо

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні