Презентація книжок Каміло Хосе Сели

Книгарня "Є" та видавництво "Країна Мрій" запрошують вас на презентацію книжок іспанського письменника Каміло Хосе Сели "Родина Паскуаля Дуарте" та "Вулик".

Каміло Хосе Села – славетний іспанський автор, лауреат Нобелівської премії з літератури 1989 року. "Родина Паскуаля Дуарте" — перший роман автора, що з 1942 року витримав понад сто тридцять перевидань в усьому світі. Досі книжка посідає друге місце в Іспанії (після "Дон Кіхота") за кількістю перекладів іноземними мовами.

Роман "Вулик" — знаковий твір, який найточніше відтворює атмосферу іспанського суспільства по закінченні громадянської війни. Входження його в літературу не було легким: роман був заборонений цензурою, а з боку католицької церкви роман зазнав нищівної критики за буцімто аморальність. Та сьогодні роман "Вулик", ця метафора суспільства, заслужено посів одне з чільних місць в історії іспанської літератури.

Спеціальні гості події – Надзвичайний і Повноважний посол Іспанії в Україні Хосе Родрігес Мояно, відомий перекладач Сергій Борщевський, знаний іспаніст Олександр Пронкевич.

Місце:
Книгарня "Є" на "Золотих воротах"

Лектори:
Борщевський Сергій,Пронкевич Олександр,Мояно Хосе Родрігес

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні