Cемінар food-дизайнера Каті Грюітерс: Food Design and Innovation і Food Design Picnic

Creapro запрошує відвідати семінар Food Design and Innovation і Food Design Picnic нідерландського food-дизайнера Каті Грюітерс, яка відома своїм цікавим концептуальним підходом до їжі й продуктів.

Їжа – це матеріал, за допомогою якого можна передавати настрої, традиції, ділитися досвідом і навіть учити. Сам процес уживання їжі може бути представлений як особливий ритуал, сповнений яскравих образів і асоціацій, котрі пробуджують цілу низку складних емоцій і переживань, що і кінцевою метою фуд-дизайну.

Food Design – це нова галузь дизайну, покликана змінити усталене поняття про їжу й дизайн, зруйнувати стереотипи й шаблони, показати те, що ви раніше не помічали, по-новому подивитися на продукти харчування, процес приготування їжі, її подавання та упакування. Food Design здатен дати ринку дизайну, креативу й маркетингу нову матерію й ідеї для творчості, а також унікальний інстурмент для бізнесу.

Проекти, що їх Катя презентує в Києві, мають соціальний та комерційний характер. Вони дають нове джерело натхнення і примножують прибуток. Адресовані вони не тільки фахівцям з фуд-індустрії, але й усім тим, хто прагне творити на своїй кухні.

У програмі семінару-дегустації:
- Food Design and Innovation – семінар і майстер-клас Каті Грюітерс на тему food-трендів;
- аудіо-візуальна презентація проекту Beautifull by nature, що присвячений тому, як уникнути псування та скорочення їжі, а також підвищенню обізнаності виробників і споживачів;
- Food Design Picnic зі смачними інсталяціями на літніх терасах готелю "Воздвиженський";
- створення арт-об’єктів, перформансів, інсталяцій з їжі;
- кетеринг-концепції для різноманітних заходів;
- консалтинг для індустрії гостинності.

Захід буде цікавий для фахівців у галузі дизайну, креативу й маркетингу, власників і менеджерів готелів, ресторанів, барів, клубів, представників кетерингових, рекламних та event-агентств, усіх, хто їсть та творить у себе на кухні.

Вартість участі – 250 євро. Квиток поверненню не підлягає, проте може передаватися третій особі за умови його перереєстрації.

Детальна програма заходу – на сайті організатора за посиланням.

Місце:
Готель "Воздвиженський"

Лектори:
Грюітерс Катя

Вартість:
250 євро грн.

Реклама:

Головне сьогодні