Міжнародний майстер-клас: "Сімейна медіація"

Український центр медіації при kmbs запрошує вас узяти участь у воркшопі досвідченого медіатора з Великобританії Лізи Паркінсон, який буде присвячено сімейній медіації.

Ліза Паркінсон відіграла одну з ключових ролей у впровадженні медіації у Великобританії та Європі, з досвідом роботи в сімейній медіації більше 30 років. Тож це фахівець, який, без сумнівів, доступно пояснить вам, як правильно діяти у випадку виникнення сімейних проблем, таких як розлучення батьків, насильство в сім’ї тощо. Окрім теоретичного розгляду питань, ви отримаєте практичні навички вирішення подібних конфліктів.

Мета програми – поглибити знання учасників щодо особливостей сімейної медіації та покращити практичні навички проведення сімейної медіації.

Воркшоп проводиться англійською мовою з послідовним російським перекладом. Навчання відбувається в інтерактивному режимі з використанням рольових ігор та симуляцій.

Програма триватиме два дні – з 2 по 4 червня.

Для випускників Києво-Могилянської бізнес-школи – знижка 7%.

По детальну інформацію та з питань реєстрації звертайтеся до координатора Українського центру медіації [kmbs] Ірини Стефінів: (044) 490 66 35, (093) 698 37 27.

Місце:
Український центр медіації

Лектори:
Паркінсон Ліза

Вартість:
4800 грн.

Реклама:

Головне сьогодні