Лекція: "Мистецтво в епоху постбіології"

З 17 травня по 8 червня триватиме проект "МУХі 2011", у рамках якого відбудуться художні виставки та конкурси, а також мистецькі лекції та круглий стіл. МУХі (Молоді Українські Художники) третій рік поспіль стане майданчиком демонстрації та обміну яскравих та перспективних проектів, пошуком молодих талантів, а також своєрідним "лакмусовим папірцем" процесів сучасного вітчизняного мистецтва.

27 травня в рамках освітнього лекторію проекту "Україна нових медіа" лекцію "Мистецтво в епоху постбіології" прочитає російський художник та куратор Дмитро Булатов. Захід відбудеться в актовій залі Гуманітарного корпусу НПУ ім. Михайла Драгоманова (вул. Тургенівська, 8/14).

Лекція буде присвячена широкому спектру явищ сучасного мистецтва, представники якого використовують у своїй творчості новий науково-технологічний інструментарій – штучне життя, роботехніку, біо- та генну інженерію. Аналізуючи окремі проекти та практики, куратор Калінінградського філіалу Державного центру сучасного мистецтва Дмитро Булатов намагається розібратись з тим, якими шляхами сучасна техно-біологічна культура приведе людство до управління еволюцією органічної природи.

Деталі заходів – за тел.: +380 (44) 279-53-53 та +380 (44) 279-83-83 (галерея "Боттега"). Повний перелік лекцій та подій проекту "МУХі 2011" розміщений на сторінці організатора.

Місце:
Інститут філософської освіти і науки Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова

ВІДЕО ДНЯ

Лектори:
Булатов Дмитро

Вартість:
Безкоштовно

Реклама:

Головне сьогодні