Лекція: "Як досягти успіху в творчому бізнесі, ідучи за своїм покликанням"

У Києві відбудеться п’ята конференція ідей, вартих поширення, – TEDxKyiv, яка цього року буде присвячена темі підприємництва. Протягом 7-ми годин конференції для вас виступлять чотирнадцять фахівців з різних міст України та світу. Зокрема прочитає свою доповідь керівник продакшн-студії "Бабич-дизайн" Валерій Бабич. Він розповість свою історію про те, як досягти успіху в творчому бізнесі, ідучи за своїм покликанням.

TEDxKyiv – це незалежно організована подія, що з 2009 року є частиною глобального руху TED-ідей, вартих поширення. TED (Technology, Entertainment, Design) – щорічна конференція, започаткована у США в 1982 році. Це свято ідей і нових можливостей на перетині різних сфер і напрямків, зустріч схожих за цінностями та інтересами людей, розповіді про творення значущих ініціатив, практичні і надихаючі приклади підприємництва, що змінює життя людей, – такою є програма конференції у поєднанні з відеовиступами світового TED, живою музикою та спілкуванням.Також можете більше дізнатися про TED і взяти участь у конкурсі "Змінюю світ разом з TEDxKyiv".

Для участі в конференції треба зареєструватися. Реєстрація включає в себе замовлення квитка. Зареєструватися та замовити квиток можна до 15 червня.

Місце:
Культурно-освітній центр "Майстер Клас"

Лектори:
Бабич Валерій

Вартість:
вхід на всі події конференції TEDxKyiv за квитком 200 грн.

Реклама:

Головне сьогодні