Кінопоказ: "Рене їде в Голівуд" Аліко Тсабадзе

До 20-ї річниці міжнародних ділових та культурних стосунків Грузії й України в Києві відбудуться "Дні грузинського кіно" за підтримки Посольства Грузії в Україні та Грузинського національного кіноцентру. На вас чекають сучасні грузинські стрічки, які брали участь та здобували нагороди на міжнародних кінофестивалях. Фільми вирізняються особливим ставленням грузинів до людини й її життя, сповнені щирості, драматизму та глибокого розуміння світу. Добірка фільмів відображає життя сучасної Грузії.

У рамках фестивалю відбудеться показ стрічки "Рене їде в Голівуд" (2010) Аліко Тсабадзе. У ролях: Віктор Барбакадзе, Ніко Тавадзе.

Рене Дадіані – житель великого міста, який вивчає відеоарт у кіношколі і в той же час працює в офісі. Він сповідує власну абсурдну теорію про те, що кожен може збільшити силу власної уяви за допомогою зміни стану свідомості, що призведе до появи нової реальності. Рене часто спостерігає за міським життям через свою відеокамеру. Іноді його зйомки передають інформацію про існування не лише реальних людей, включаючи його самого, а й вигаданих персонажів також.

Фільм демонструється мовою оригіналу з субтитрами українською мовою. Показ відбудеться у Синьому залі кінотеатру "Україна".

Місце:
Кінотеатр "Україна"

Лектори:
Без лектора

Вартість:
40 грн.

Реклама:

Головне сьогодні