Майстер-клас: "DSLR-зйомка і монтаж"

Школа "Телекритики" оголошує набір на літній навчальний майстер-клас, присвячений DSLR-зйомці й монтажу. Проводитиме заняття відомий фотограф та оператор Сергій Галушка.

У програмі майстер-класу – 8 уроків, присвячених таким темам:

Урок 1. Вибір DSLR-камери. Правила композиції.
Урок 2. Матчастина й термінологія.
Урок 3. Додаткове обладнання, обв’язки.
Урок 4. Плани й ракурси.
Урок 5. Наявність сценарію – запорука успіху. Елементи драматургії.
Урок 6. Практичні поради.
Урок 7. Робота в команді. Елементи комп’ютерного монтажу.
Урок 8. Елементи комп’ютерного монтажу. Вивід відео.

Викладач курсу Сергій Галушка у професійній фотографії та журналістиці – з 1995 року. Працював редактором журналів Networks-Мережі, "Компьютерное обозрение", "Домашній ПК", DFOTO. Експерт у питаннях цифрового фото та відео. Організатор всеукраїнського конкурсу аматорського кіно DFOTO Motion Pictures (проводився за підтримки кінофестивалю "Молодість"), численних майстер-класів з фото- і відеомайстерності. Має великий досвід в організації презентацій, виставок, написанні сценаріїв для шоу-програм та кінофільмів. За родом своєї журналістської і письменницької діяльності Сергій особисто знайомий з багатьма визнаними у світі метрами кіно та фотографії, їхній досвід він уміло компілює у своїх заняттях. Сергій викладає в Школі фотохудожників України, а його авторський проект "Кіно і Слово" (kinoword.ru) – про фотографію, кіно й журналістику – відомий далеко за межами України.

З детальною програмою майстер-класу можна ознайомитися на сайті організатора.

ВІДЕО ДНЯ

Кожне заняття триватиме по 3 години, по два уроки на тиждень. Заявки на майстер-клас приймаються за тел.: +380 (44) 235 22 55, 235 70 91, +380 (98) 446 61 95 або електронною поштою: [email protected] (маркетинг-директор проекту "Телекритика" Юлія Зелінська).

Місце:
Прес-центр УНІАН

Лектори:
Галушка Сергій

Вартість:
2400 грн.

Реклама:

Головне сьогодні